Snieguotoji Laplandija

Paskelbta: 2015 gruodžio 9

nuo 529 
  • Laplandija, kelionė autobusu
  • Suomija, kelionė į Laplandiją
  • Kelionė pas Kalėdų Senelį, Laplandija, Suomija
  • Helsinkis, Suomija, Kelionė autobusu į Laplandiją

Snieguotoji Laplandija (Išparduota)

 
  • Kaina: nuo 529 
  • Maitinimas: Be maitinimo
  • Trukmė: 6 dienos
  • Kelionės data: 2015 gruodžio 26 d.
  • Skrydis: Vilnius, Kaunas

Kelionė autobusu į Suomiją, Laplandiją pas Kalėdų Senelį. Kelionės išskirtinumai: pajuntate tikrosios žiemos malonumus, smagiai lekiate per tundrą tempiami šunų kinkinio, siaurais miško keliukais lengvai vairuojate galingą sniegomobilį, paspaudžiate ranką tikram Santa Klausui, stebite nuoširdžiai triūsiančius nykštukus ir namo išsiunčiate originaliu Klauso spaudu pažymėtą atviruką.

Dėmesio! Vietų skaičius už šią kainą ribotas. Dėl likusių vietų susisiekite tel. 8 684 42334

Detalus kelionės aprašymas

Laplandija

KELIONĖS PROGRAMA

1 diena
Labai anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Latviją, Estiją. Po pietų atvykstate į Taliną. Ekskursija po miestą apžiūrint Tompėjos pilį, Šv. Marijos katedrą, Lossi aikštę su įspūdingu soboru – Aleksandro Nevskio katedrą, Rotušę, dominikonų vienuolyną. Nakvynė viešbutyje.

2 diena
Pusryčiai. Vykstate į uostą ir keltu plaukiate į Helsinkį. Artėdami prie Helsinkio grožitės nuostabiais miesto ir jį supančių akmenuotų salelių – šcherų vaizdais. Vykstate suomiškosios Laplandijos link. Pakeliui trumpam sustojate Vaskikelo varpų muziejuje, kuriame eksponuojama apie 150 varpų. Vakare atvykstate į viešbutį prie Oulu. Nakvynė viešbutyje.

3 diena

Pusryčiai.Vykstate į *Ranua zoologijos sodą. Baltomis sniego kepurėmis pasipuošusiame miške vaikštinėdami mediniais takeliais ir tilteliais, grožitės natūralioje aplinkoje gyvenančiais Arkties gyvūnais: lokiais, lūšimis, pelėdomis… Vykstate į *šunų fermą. Klausotės pasakojimo apie šunų auginimą ir veisimą, vaišinatės kava, arbata, o norintieji gali smagiai pralėkti šunų kinkiniu. Vykstate į viešbutį. Norintys vyksta į *naktinį sniegomobilių safarį (smagiai spausdami vairalazdę užšalusiomis upėmis, miško keliukais lekiate į miško glūdumą apgaubti įspūdžių ir puikių emocijų).
Nakvynė viešbutyje Laplandijoje.

4 diena
Pusryčiai. Vykstate į *elnių fermą. Susėdę į elnių traukiamas roges, leidžiatės į safarį: elniams lėtai risnojant, važiuojate užpustytais tundros takais, mėgaujatės samių vaišėmis ir klausotės smagiai nusiteikusių samių pasakojimų apie elnius. Oficialiai kertate poliarinį ratą ir atvykstate į Santa Klauso kaimelį. Jei tarptautine (anglų) kalba parašėte laišką Kalėdų Seneliui adresu – Rovaniemi, Santa Klaus village 96930, Arctice Circle – tai laiškas senelį pasiekė būtent čia. Kaimelyje ranką paspausite tikram Santa Klausui, kurio vardas samiškai skamba itin linksmai – Joulupuki; pašte stebėsite nuoširdžiai triūsiančius nykštukus, grožėsitės suomių amatininkų darbais daugybėje suvenyrų parduotuvėlių, galėsite išsiųsti į namus originaliu Klauso spaudu pažymėtą atviruką. Norintys patirti žiemiškas suomių vaikų pramogas, gali užsukti į Ledo pilį, leistis nuo ledo kalnų ir ropoti ledo tuneliais. Išvykstate Oulu link. Nakvynė viešbutyje Suomijoje.

5 diena
Pusryčiai. Kelionė per Suomiją. Vakare atvykstate į Helsinkį. Trumpa pažintis su Suomijos sostine: Senato aikštė, Finlandijos rūmai, Sibelijaus parkas. Keltu keliatės į Taliną. Nakvynė viešbutyje.

6 diena
Pusryčiai. Išvykstate į Lietuvą. Kelionė per Estiją, Latviją. Vakare sugrįžtate į Lietuvą.
Kelionės metu nuvažiuojama ~3600 km.

Į kelionės kainą įskaičiuota:
– kelionė autobusu,
– keltų Talinas – Helsinkis – Talinas bilietai,
– 5 nakvynės viešbučiuose,
– maitinimas – 5 pusryčiai,
– kelionės vadovo paslaugos,
– ekskursinė programa,
– informacinė dalomoji medžiaga kelionės metu,
– kelionės dokumentų sutvarkymas.

Pastabos:
– išvykimas ir grįžimas galimi iš Vilniaus, Kauno, ¹Panevėžio, ¹Šiaulių, ¹Klaipėdos.
– (¹) – yra papildomų sąlygų.
– (*) – mokami objektai. Turistas moka pats vietos valiuta apie 290 EUR už visus (*) pažymėtus objektus.
– Kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ir kainos gali keistis.
– Į kainą neįskaičiuotos papildomos išlaidos: draudimas, kai kurių lankomų vietovių ir objektų gidų paslaugos, arbatpinigiai, pietūs, vakarienės, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos.
– Kaina pateikta asmeniui dviviečiame/dviviečiame su pristatoma lova kambaryje.
– Priemoka už vienvietį kambarį –225 EUR (776,88 LTL).

Pasiūlymas pateiktas 2015.12.09.

GAUKITE GERIAUSIUS KELIONIŲ PASIŪLYMUS!
Neradote tinkamo kelionės varianto? Užsisakykite naujienlaiškį ir gaukite karščiausius kelionių pasiūlymus!