Apartamentų kompleksas „Odalys Residence les Bergers“ įsikūręs Saint-Sorlin-d'Arves slidinėjimo kurorte, už 300 metrų nuo slidininkų keltuvų. Komplekse įrengti patiems gamintis maistą pritaikyti numeriai, slidinėjimo įrangos saugykla ir šildomas 50 kv. m ploto vidaus baseinas su masažo zona.

Vieta

Už 250 metrų nuo „Odalys Residence les Bergers“ rasite vietinių parduotuvių. Svečiams taip pat rekomenduojama apsilankyti už 1,3 km esančioje Saint-Sorlin-d'Arves sūrių gamykloje, kurioje galima paragauti garsiojo boforo sūrio.

Numerių aprašymas

Visuose apartamentuose yra balkonai arba terasos, svetainės zonos, televizoriai, sofos, vonios kambariai ir virtuvėlės, kuriose pastatyti šaldytuvai, mikrobangų krosnelės bei viryklės.

Apgyvendinimo įstaigos privalumai
Automobilius galėsite nemokamai pasistatyti viešoje aikštelėje. Aktyvaus laisvalaikio mėgėjams siūloma paslidinėti, leistis į žygius su specialiais sniego batais, pasivažinėti šunų kinkiniais ir paskraidyti parasparniais. Komplekse taip pat nuomojama slidinėjimo įranga ir organizuojamos slidinėjimo pamokos.