Galimos ir kitos kelionės datos: 2017.01.06, 2017.03.10.

Kelionės išskirtinumai:
– Slidinėjate geriausiuose Italijos slidinėjimo kurortuose.
– Visiems slidinėjimo kurortams galioja vienas slidinėjimo abonementas – „Dolomiti Superski“.
– Mėgaujatės nuostabiomis Dolomitinių Alpių panoramomis.
– Gyvenate jaukiame 3* kalnų viešbutyje Italijoje, kur vakarais galėsite jėgas atgauti saunoje ir baseine.

KELIONĖS APRAŠYMAS:

GITSCHBERG – JOCHTAL – KRONPLACAS – CORTINA D‘AMPEZZO – SELLA RONDA – ALTA BADIA – VAL GARDENA – VAL DI FASSA – ARABBA

1 diena. Labai anksti ryte išvykstate iš Lietuvos. Kelionė per Lenkiją, Čekiją. Vėlai vakare atvykstate į viešbutį Čekijoje, Brno apylinkėse. Nakvynė viešbutyje.

2 diena. Pusryčiai. Išvykstate Italijos link. Kelionė per Čekiją, Austriją, Vokietiją, Italiją. Vėlai vakare atvykstate į viešbutį Italijoje, netoli Bolzano. Nakvynė viešbutyje.

3 diena. Pusryčiai. Inventoriaus nuoma (už papildomą mokestį – apie 15 EUR dienai), **slidinėjimo abonemento įsigijimas. Slidinėjimo pamoka pradedantiesiems. Slidinėjate netoli viešbučio esančiuose tarpusavyje sujungtuose Gitschberg-Jochtal slidinėjimo kurortuose. Juose slidininkams paruošta 51 km trasų. Sugrįžtate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje

4 diena. Pusryčiai. Vykstate slidinėti į vieną geriausių Italijoje, Kronplaco slidinėjimo kurortą, kuriame paruošta 116 km įvairaus sudėtingumo trasų. Vakare sugrįžtate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje.

5 diena. Pusryčiai. Vykstate į Cortina d‘Ampezzo slidinėjimo kurortą, vieną iš prabangiausių ir gražiausių slidinėjimo kurortų Italijoje. Jame įrengta 115 km trasų. Cortina d‘Ampezzo yra įtrauktas į geriausių Alpių slidinėjimo kurortų sąrašą. Vakare sugrįžtate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje.

6 diena. Pusryčiai. Vykstate į Alta Badia slidinėjimo kurortą, kuris yra išskirtinio Italijos Dolomitinių Alpių kalnų masyvo – Sella Ronda dalis. Aplink įspūdingą Sella klintinių uolų masyvą ratu driekiasi daugybė įspūdingų trasų, su gražiomis panoramomis, kurios sudaro vientisą žiedinę sistemą. Bendras čia įrengtų trasų ilgis yra apie 500 km. Slidinėjimas Sella Rondos slidinėjimo kurortuose: Alta Badia, Arabba, Val Gardena, Val di Fassa. Sugrįžtate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje.

7 diena. Pusryčiai. Vykstate į garsiausią Sella Rondos slidinėjimo regiono Val Gardena slidinėjimo kurortą. Val Gardena susideda iš trijų atskirų slidinėjimo centrų: Ortisei, Santa Cristina, Selva Gardena, kurie sujungti trasomis bei keltuvais. Visi kartu jie suformuoja didžiausią slidinėjimo kurortą Sella Ronda masyve su 175 km puikiai įrengtų trasų. Slidinėjimas Sella Ronda slidinėjimo kurortuose: Val Gardena, Alta Badia, Val di Fassa, Arabba. Sugrįžtate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje.

8 diena. Pusryčiai. Vykstate slidinėti į Kronplaco slidinėjimo kurortą. Inventoriaus grąžinimas. Vakare sugrįžtate į viešbutį. Nakvynė viešbutyje.

9 diena. Pusryčiai. Ryte išvykstate Lietuvos link. Kelionė per Italiją, Vokietiją, Austriją, Čekiją. Vėlai vakare atvykstate į viešbutį Čekijoje, Brno apylinkėse. Nakvynė viešbutyje.

10 diena. Pusryčiai. Kelionė per Čekiją, Lenkiją. Naktį sugrįžtate į Lietuvą.

Kelionės metu nuvažiuojama ~3900 km.

Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA:

  • Kelionė autobusu;
  • 9 nakvynės viešbučiuose (7 iš jų slidinėjimo kurorte);
  • maitinimas – 9 pusryčiai;
  • kelionės vadovo paslaugos;
  • ekskursinė programa;
  • informacinė dalomoji medžiaga kelionės metu;
  • kelionės dokumentų sutvarkymas.

PASTABOS:

  • Išvykimas ir grįžimas galimi iš Vilniaus, Kauno, ¹Panevėžio, ¹Šiaulių, ¹Klaipėdos, ¹Marijampolės ir Alytaus. (¹) – yra papildomų sąlygų.
  • (**) – slidinėjimo abonementas. Kaina nuo 245 EUR.
  • Vakarienės už papildomą mokestį. 7 vakarienės Italijoje – 80 EUR asmeniui.
  • Kelionės programa, objektų lankymo tvarka, mokamų objektų skaičius ir kainos gali keistis.
  • Tiksli autobuso kategorija, dydis, valstybinis numeris pateikiama keliautojo atmintinėje.
  • Į kainą neįskaičiuotos papildomos išlaidos: draudimas, arbatpinigiai, pietūs, vakarienės, miestų turistiniai mokesčiai, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos.