Zalbacho, Hinterglemo kurortų populiarumas nuolat auga, kadangi čia įrengta aukščiausio lygio infrastruktūra, o sau tinkamiausias trasas atranda kiekvienas: naujokų ir šeimų su vaikais laukia patogus slidinėjimas pietiniuose Vildenkarkogelio, Berno ir Reiterkogelio šlaituose, o profesionalai įvertins ,,juodąsias“ šiaurines Šatbergo ir Zvolferkogelio kalnų trasas.

Viešbutis išsiskiria šiuolaikišku dizainu ir siūlo įvairius apgyvendinimo variantus. Visi apartamentai su įrengta virtuve, kas leidžia poilsiautojams patiems gamintis maistą. O tiems kas nori jau paruoštų pusryčių, taip pat yra tinkamas apgyvendinimo variantas. Viešbutis taip pat siūlo poilsį su „viskas įskaičiuota“ sistema. Orientuotas į šeimos poilsį. Viešbutis įsikūręs patogioje, šalia kurorto centro, bet ramioje vietoje. Netoli keltuvai ir slidinėjimo zonos – prie keltuvo ir viešbučio galima nusileisti su slidėmis. Siūlomas apgyvendinimas šeimoms iki 10 asm.

Viešbutis įsikūręs apie 500 m iki Hinterglemo miesto centro, apie 100 m iki Reiterkogebano slidinėjimo keltuvo (galima nusileisti slidėmis), apie 500 m  iki autobusų stotelės. Apie 230 km iki Miuncheno oro uosto, apie 90 km iki Zalcburgo oro uosto.

Trasų ilgis:
– „Mėlynos“ trasos: 90 km;
– „Raudonos“ trasos: 95 km;
– „Juodos“ trasos: 15 km;
– Lygumų slidinėjimo trasos: 12 km.