Ar esate buvę situacijoje, kaip milijonai kitų, kai per Naujus metus pasižadate sau ateinančiais metais nuveikti ką nors smagaus ir ypatingo? Esate svajoję, nuvykti kažkur, kur dar nesate buvę? Išbandyti kažką, ko nesate bandę?

Pradėkite įgyvendinti savo svajones 2017 sausio 1-ąją dieną, nuostabiame Prancūzijos slidinėjimo kurorte La Foret Blanche!

Svarbu:
– Rezidencija prie slidinėjimo trasų;
– Nemokamas baseinas;
– 5 dienų skipass‘ai įskaičiuoti į kainą.

Vieta: Risoul kurortas, šalia slidinėjimo trasos.

Rezidencijoje: SPA centras (sauna, garinė pirtis, jacuzzi, baseinas nemokamai (į pirčių zoną įleidžiama nuo 18 metų, baseine – nepilnamečiai įleidžiami su suaugusiųjų priežiūra)), slidinejimo inventoriaus kambarys. Nemokamas internetas WIFI registratūroje ir hole.

Apartamentai: Visuose apartamentuose yra plačiaekranis televizorius, pilnai įrengta virtuvė su šaldytuvu, keramikine virykle, indaplove, elektrine orkaite, mikrobangų krosnele, kavos aparatu, skrudintuvu ir arbatiniu. Daugumoje apartamentų yra balkonas arba terasa.

Apartamentų tipai:
Studija 2 asm. : 28 kv.m., kambarys su dvigule lova, televizorius, įrengta virtuvė,vonia, tualetas, balkonas.
Apartamentai 1 miegamojo „Cabin“ 4-5 asm.: 31 kv.m., svetaine su dvigule sofa lova (130 cm) ir viengule lova, miegamasis su dvigule lova, televizorius, įrengta virtuvė, vonia, tualetas, balkonas.
Apartamentai 2 miegamųjų „Cabin“ 6 asm.: 47 kv.m., miegamasis su dvigule lova, miegamasis su 2 atskiromis lovomis, svetainė su viengule sofa lova (130 cm), holas su viengule lova, įrengta virtuvė, 2 vonios kambariai, tualetas.
Apartamentai 2 miegamųjų „Duplex Cabin“ 6/7 asm.: 50 kv.m., 1 aukšte: miegamasis su dvigule lova arba dviem viengulėm lovom, svetainė su dvigule sofa lova (130 cm), holas su viengule lova, įrengta virtuvė, vonios kambarys, atskiras tualetas. 2 aukšte: miegamasis su dvigule lova, antras vonios kambarys su vonia arba dušu ir tualetu.

Į apartamentų kainą įskaičiuota:
 patalynė;
– vonios rankšluostis ir nedidelis rankšluostis veidui / asmeniui + vonios kilimėlis;
– valymo reikmenys;
– Wifi belaidis internetas (registratūroje ir lėto greičio apartamentuose);
– automobilių stovėjimo aikštelė lauke;
– 1 spintelė/ apartamentui, susidėti slidinėjimo inventoriui.

Papildomi mokesčiai:
– depozitas 300 EUR (už studiją arba dviejų kambarių apartamentą); 400 EUR (už 3 kambarių apartamentą); 500 EUR (už 4 kambarių apartamentą), iš kurio išvykstant nuskaičiuojamas apartamentų išvalymo mokestis 40 EUR (galima apartamentus sutvarkyti patiems, tuomet valymo mokestis nėra mokamas, virtuvę privaloma sutvarkyti betkokiu atveju (suplauti indus, sudėti į vietas, kaip radote)).
– kurorto mokesčiai 14 Eur / asmeniui/ savaitei;
– spartusis internetas kambariuose: 2 h = 3 EUR, 1 diena = 5 EUR, 1 savaitė = 15 EUR;
– papildomas apartamentų valymas vidury savaitės: 40-80 EUR (išskyrus virtuvę ir indus)/ priklausomai nuo apartamentų tipo;
– augintiniai: 50 EUR/ savaitei (max.1 augintinis apartamente, informuoti darant užsakymą);
– ankstyvas įsiregistravimas nuo 11 val: 80 EUR/ už apartamentą;
– vaikų klubas: 4-12 metų: 69 EUR/ vaikui/ 5 pusdieniai.

APIE KURORTĄ LA FORET BLANCHE ( La Foret Blanche, Pietinės Prancūzijos Alpės)

Trasų: 185 km. Sudėtingumas: Mėlynų 75 km / Raudonų 90 km / Juodų – 20 km
Atstumas nuo Lietuvos: 2278 km. Atstumas nuo oro uosto: Bergamo – 324 km (~4,5 h pervežimas).

Prancūzijos Alpių pietinėje dalyje esanti slidinėjimo arena, išdėstyta 1850-2750 m virš jūros lygio aukštyje. Pagrindiniai šios slidinėjimo zonos kurortai – Vars ir Risoul. Savo geografinės padėties dėka regionas gali pasigirti sniegingomis žiemomis. Vars kurorte yra didelis snowpark'as, tad nenuobodžiausite. Patogu keliauti su šeima. Puikiai tiks ir pradedantiems slidininkams. Apartamentų rezidencijos įsikūrę prie trasų.