Apartamentų įranga: apartamentuose yra vonios kambarys (tualetas,dušas arba vonia), plaukų džiovintuvas, daugumoje apartamentų balkonas/terasa, svetainė, sofa, telefonas, kabelinė televizija, seifas. Apartamentuose yra įrengtos virtuvės: elektrinė/dujinė viryklė, arbatinukas, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas, kavos aparatas. Yra patalynė ir rankšluosčiai.

Papildoma informacija ir mokesčiai, mokami atvykus į apartamentus:
– valymo mokestis (privalomas) 45 Eur už apartamentą 4 asm., 55 Eur už apartamentą 6 asm., 60 Eur už apartamentą 7 asm.,
– kurorto mokestis (privalomas) 1,70 EUR/ asmeniui virš 16 m./dienai,
– depozitas (privalomas) 70 Eur už kiekvieną apartamentą (grąžinamas išvykstant).
– Atvykimas nuo 15:00, išvykimas iki 10:00.
Į kelionės kainą įskaičiuota:
– Skrydis;
– Bagažas registruojamas iki 20 kg kiekvienam keleiviui;
– Pervežimas oro uostas viešbutis oro uostas (su grupe);
– 7 nakvynės apartamentuose be maitinimo;
Papildomai mokama:
– Sporto įrangos gabenimas;
– Slidinėjimo abonementai;
– Yra papildomų mokėjimų apartamentuose, žr. aprašymą.

Apie slidinėjimo regioną:

Zell am See / Kapruno slidinėjimo centras, įsikūręs šiaurinėje Alpių dalyje, tarp Zell am See, Kaprun, Thumersbach miestelių, 85 km atstumu nuo Zalcburgo, yra vienas įspūdingiausių Austrijoje. Jis priklauso “Europa – Sportregion” – regionas patrauklus dėl garantuoto sniego (slidinėjimo aukštis – iki 3100 m) ir geros slidinėjimo infrastruktūros.
Zell am See kurortas įsikūręs 757 m virš jūros lygio aukštyje, prie gražaus Zell ežero. Kaprunas yra už 15 km nuo Zell am See.
Slidinėjimo sezonas tęsiasi nuo spalio iki birželio mėnesio, o Kitzsteinhorn ledyne (3203 m virš jūros lygio) – ištisus metus. Čia platus pasirinkimas įvairaus sudėtingumo trasų, kurios puikiai tvarkomos, pritaikytos ir pradedantiems, ir patyrusiems slidininkams.
Kalnų slidinėjimo trasos: slidinėjama 757 – 3029 m aukštyje. Bendras trasų ilgis 132 km: sudėtingos juodos trasos – 25 km, vidutinio sudėtingumo raudonos – 51 km, lengvos mėlynos – 56 km. Trasas aptarnauja 60 keltuvų.
Veikia dirbtinio sniego sistema, dalis trasų vakarais apšviečiamos. Įrengtos trasos snieglentininkams.
Kitos aktyvaus sporto galimybės ir pramogos: apie 60 km pažymėtų trasų pasivaikščiojimams ir slidinėjimui bėgimo slidėmis, rogučių trasos, ledo čiuožykla, sporto salės, uždari teniso aikštynai, biliardas, kėgliai, uždara golfo aikštelė, 2 plaukimo baseinų kompleksai su saunomis ir sūkurinėmis voniomis.
Kurortas garsus ir aktyviu naktiniu gyvenimu: vakarais slidininkų laukia daugybė įvairių kavinių, barų, diskotekų.