Viešbutis:

Gašteino slėnio Böckstein miestelyje įsikūrusiame viešbutyje „Hotel Evianquelle“ svečiams siūloma apsistoti numeriuose su balkonais, iš kurių matyti apylinkėse žaliuojanti Alpių gamta, paskanauti vandens iš viešbučio šaltinio, pažvejoti upėtakių tvenkinyje, apsilankyti prie kalnų šaltinio ir naudotis nemokamu belaidžiu internetu.

Visuose erdviuose „Hotel Evianquelle“ numeriuose su medinėmis dailylentėmis iškaltomis lubomis rasite balkonus ir vonios kambarius, daugumoje – svetainės zonas, o kai kuriuose – virtuvėles.

Pasinaudoję viešbutyje teikiamomis nemokamomis pervežimo paslaugomis nuvyksite prie slidininkų keltuvių, į Bad Gašteino „Felsentherma“ SPA centrą, termines pirtis ir Bad Gašteino radono galerijas.

Viešbutyje kasdien patiekiami savitarnos pusryčiai, žaliuoja sodas, įrengta terasa ir lauko kepsnių zona, o pageidaujantiems svečiams ruošiami pietų paketai.

Per 7 minutes iš viešbučio nueisite iki Böckstein miestelio centro. Už 4 km nuo esančiame Bad Gašteine yra čiuožykla, rogučių trasa bei daugybė parduotuvių, restoranų, barų ir kavinių.

Už 200 metrų nuo „Hotel Evianquelle“ stabteli vietiniai slidininkų autobusai, o už 500 metrų driekiasi lygumų slidinėjimo trasos. Šis viešbutis įsikūręs Ski Amade slidinėjimo zonoje. Svečiai gali naudotis slidinėjimo įrangos saugykla ir išsinuomoti dviračius.

Per 8 minutes ar mažiau iš „Hotel Evianquelle“ pasieksite žirgyną, Gašteino golfo klubą ir viešą baseiną.