Slidinėjimas. Madonna di Campiglio vertinamas kaip vienas šiuolaikiškiausių bei geriausių slidinėjimo centrų Europoje. Slidinėjimo zona driekiasi 1550 – 2600 metrų aukštyje. Slidininkams parengta 150 km. ilgio slidinėjimo trasų, o moderni kurorto 57 keltuvų sistema per 1 val. aptarnauja apie 31 tūkst. slidinėtojų.
Turistų pamėgtame Madonna di Campiglio keltuvų sistema jungiasi ir su gerai žinomo Valdi Sole kalnų kurorto dviem mažesnėmis kaimyninėmis slidinėjimo zonomis Folgarida ir Marilleva.
Bendras „Superskirama“ slidinėjimo abonementas leidžia naudotis visais Adamelo Ski Madonna di Campiglio, Folgarida Marilleva, Pejo, Pinzolo, Andalo-Fai della Paganella, Monte Bondone, Folgaria-Lavarone keltuvais. Įspūdingame kurorte yra daug puikių viešbučių, restoranų, sporto centrų, baseinų, naktinių klubų. Čia atvykstama ne tik paslidinėti, bet ir papramogauti.
Kurorte Madonna di Campiglio yra apie 60 km trasų (55 % mėlynų, 33% raudonų ir 12% juodų trasų). Slidinėti galima nuo 1520 iki 2505 m aukštyje. Įrengta 12 krėslinių keltuvų, 5 vagonėliai, 5 lyniniai keltuvai.
Apie 8 km nuo Madonna di Campiglio nutolęs kurortas Pinzolo – modernus Alpių miestelis, esantis 800 m. aukštyje, nuo Doss del Sabion (2100m) viršūnės žavintis nuostabia panorama. Čia driekiasi apie 30 km trasų (8 % mėlynų, 84 % raudonų, 8 % juodų). Įrengti 7 krėsliniai keltuvai, 2 vagonėliai ir 1 lyninis keltuvas.

Vieta

Atstumas iki kurorto centro yra apie 20 m (Pincolo)
Atstumas iki oro uosto yra apie 170 km (Bergamo)
Atstumas iki autobuso stotelės yra apie 50 m
Atstumas iki artimiausio keltuvo yra apie 400 m
Viešbutis yra kurorto centre (Pincolo)
Šalia yra autobuso stotelė